Minimum 256 GB tárhely az iPhone 15 Próban?

Egy beszállítói forrásból származó pletyka szerint igen, a maximum pedig 2 TB lehet.

Több forrás is állítja, hogy az idei iPhone-ok közül a Pro modellek 128 GB helyett már minimum 256 GB tárhellyel kerülnek piacra, a 128 GB-os verzió helyett pedig egy 2 TB-os modell kerül be a kínálatba, megtartva ezzel a vásárló előtt a négy választható tárhelyopciót. A pletykának alapot ad az a hír, mely szerint az Apple az alap iPhone 15-ök árán nem, a Pro modellekén viszont változtat ősszel és minimum száz dollárral többet kér majd a népszerűbb készülékeiért. Ugyanakkor érdemes megjegyezni azt is, hogy a pletykák forrása egy olyan koreai blog, mely az iPad Mini 6 és az iPhone SE 3 kapcsán igaznak bizonyuló információkat tett közzé korábban, de az iPad Air és az iPhone 14 Pro ügyében tévedett.

Állítólag ezek lesznek az iPhone 15-ös széria ajánlott fogyasztói árai dollárban
Állítólag ezek lesznek az iPhone 15-ös széria ajánlott fogyasztói árai dollárban (forrás: GSMArena) [+]

Jelenleg az iPhone-ok egységesen 128 GB-os tárhellyel kezdenek, majd van 256 GB-os, 512 GB-os és a 14 Pro és Pro Max esetén 1 TB-os verzió is. Az alapmodellekhez kérhető tárhely maximuma 512 GB. Idén ősszel az alapmodellekben található NVMe tárolók kapacitása nem változik, a Pro modellek viszont 256 GB, 512 GB, 1 TB és 2 TB méretű tárolókkal lesznek állítólag felszerelve.


(forrás: 9to5Mac) [+]

A konkurensek közül a Samsung is hasonló lépést tett idén, a Galaxy S23-as széria telefonjai közül csak a legkisebb, legolcsóbb modell maradt 128 GB-os tárolónál, a drágább modellek 256 GB-ot kaptak. Az Apple-t anno rengeteg kritika érte, hogy 64 GB-os tárhellyel dobta piacra a teljes iPhone 11-es szériát, beleértve a Pro modelleket is. Az iPhone 12-nél történt a váltás, ahol az alapmodellek 64 GB-ról, a Pro mobilok 128 GB-ról indultak. Az iPhone 13-ak már egységesen 128 GB-tal startoltak, ahogy a 14-ek is. Az iPhone 15-ök bemutatója valamikor szeptemberben várható, a Bloomberg szerint a készülékek leghamarabb szeptember 22-től kerülnek forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés