Mit szólna, ha így nézne ki 2017 iPhone-ja?

Jövőre jelentős dizájnváltás várható az Apple mobiljánál, a Touch ID ujjlenyomat-olvasót például a kijelzőbe integrálják.

A legújabb hírek szerint az eddigi trendekkel ellentétben nem várható jelentős dizájnváltás a következő generációs iPhone készülékek esetén, hanem a mostanihoz hasonló modellel rukkolhat elő az Apple. A jóval nagyobb "forradalom" majd 2017-ben következhet be, hiszen egy széltől szélig érő kijelzővel szerelt modellre számíthatunk, ezáltal minden szenzor, valamint különböző komponensek is a képernyő mögé kerülnének.


[+]

A Touch ID ujjlenyomat-olvasó például már ilyen módszerrel lenne elérhető, erről már számos pletyka napvilágot látott, John Gruber, a Daring Fireball névre hallgató Talk Show egyik vendége is ezen a véleményen volt, amikor Ben Thompson elemzővel beszélgetett, sőt, tovább ment, szerinte az almás cég képes megoldani azt is, hogy a fény- és távolságérzékelővel szenzorokkal, valamint a beszélgetési hangszóróval is hasonlóan tegyen.


[+]

Gruber nem hiszi, hogy az idei készüléket iPhone 7-nek nevezik majd, pont azért, mert külső jellemvonásaiban nem különbözik majd számottevően az iPhone 6-től, vagy éppen a 6s-től. A 2017-es modellfrissítés vívmányai közé tartozhat az AMOLED panel, amire az Apple kütyük esetén nagyon sokszor megszólaló analitikus, Ming-Chi Kuo is nagy tétben merne fogadni, valamint egy szélek felé lehajló képernyővel rendelkező, eddigieknél méretesebb, 5,8 hüvelykes mobil bemutatása.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Százmillió AMOLED panelt rendelt az Apple?

    A Wall Street Journal China szerint ennyi OLED megjelenítő gyártásával bízta meg az Apple a Samsungot a 2017-es iPhone-okhoz.

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

  • Apple iPhone 6s Plus - extra felszereltség

    A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.

  • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

    A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

Hirdetés