Mobilarena TV: Apró marhaságok, Veletech 2012 és az év mobilos appja

Tisztelt Mobilarena TV nézők, a mai adás kissé rendhagyó lesz, ugyanis nem egy konkrét telefont mutatunk be (és nem is táblagépet, pedig vártunk egy Asus masinát), hanem felgyűlt néhány kacat, illetve rátaláltunk az év eddigi legjobb mobilos alkalmazására is. Illetve közeleg a Veletech 2012, amivel kapcsolatban az összes fontos és eddig ismert részletet megosztanánk élőszóban.

Kacatvonalon két termékkel fogunk bohóckodni, az egyik a Zeemote nevű kontrollel, amelynek segítségével telefonos játékokat lehet több-kevesebb sikerrel irányítani, a másik pedig egy Bluetooth karperec, ami joggal pályázhat a legfeleslegesebb kiegészítők örökös dobogójára, meg is mutatjuk majd, hogy miért. Ezek mellett megmutatjuk a Draw Something alkalmazást, amely iOS-en és Androidon fut, és az egyik legjobb móka, amit kitaláltak telefonra, már most érdemes rákeresni.

S természetesen ezúttal is beszélünk a Veletech kiállításról, egyre több részlet áll össze, úgyhogy ami már fix, azt megosztjuk, ami még nem fix, azt is elmondjuk, de mindenképpen az a cél, hogy kedvet csináljunk a rendezvényhez. Este 6-tól tehát a lenti ablakban lesz mindaz, ami "fenti", várunk mindenkit a monitorok elé.

Azóta történt