Motorola HS1101 – „házimobil” ICS alapokon

Az Egyesült Államok Hírközlési Hatósága nemrég jóváhagyta a Motorola első kettő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épített DECT telefonját, mely a vezetékes telefonok világát hivatott megreformálni. Az FCC oldalán szereplő HS1101 és MBP2000PU jelű modellek valószínűleg csak piaci elérhetőségükben és színűkben különböznek, hiszen míg az előbbi fényes fekete külsővel bír, addig az utóbbi ezüstös fehér bevonatot kapott. A SlideMe online piactérről tetszőleges alkalmazásokkal tovább bővíthető készülékek 3,2 hüvelykes, 240x400 képpontos érintőkijelzőt, előlapi kamerát, WLAN modult,  1,5 wattos sztereó hangszórót, microSDHC kártyahelyet, valamint microUSB és szabványos fülhallgató csatlakozót kaptak. Az egyelőre ismeretlen áron érkező Motorola HS1101 és MBP2000PU előre telepített Aldiko könyvolvasó és Digital Answer Machine üzenetrögzítő alkalmazásokkal a fedélzetén érkezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Motorola MOTOLUXE - ennyiért tényleg luxus

    Sokaknak ideális telefon lehetne a Motorola új készüléke, de amilyen drágán adják, valószínűleg senki sem fog benevezni rá.

  • Motorola Gleam+ - kellett egy ilyen

    Aki kagyló kialakítású telefont szeretne és nincsenek nagy elvárásai, azoknak a Motorola jóvoltából elkészült a Gleam+. Vigyázat, könnyen bele lehet szeretni!

  • Motorola Atrix 2 - újrakódolva

    Az Atrix utódja minden szempontból jobb lett elődjénél, csak épp Európában nem forgalmazzák. Pedig jót tenne a márkának, mert bár nem hibátlan, de jó gép.

Hirdetés