MWC2009: új SE X1 panelek

A Sony Ericsson az MWC2009 alkalmából 4 új panelt jelentett be az Xperia X1 készülékhez.
Az első azoknak fog tetszeni, akik nem élhetnek napi félelemadagjuk nélkül: a CNN híreit tolja 0-24-ben a tulajdonos arcába.

A Skype panel nevéből adódóan a népszerű alkalmazás jegyében készült, a napszaknak megfelelő effektezést is ígér (az nem derült ki, hogy mi alapján dönti el aktuális tartózkodási helyünknek megfelelő napszakot).

A Mytopia panel a megrögzött játékosokat célozza meg: online bingo és pokerjáték élményével gazdagodhatunk, valamint virtuális pénzérmékkel, amelyek mennyisége  a ranglistán elfoglalt helyünket határozza majd meg.

Az On the road panel az utazók és parkinson kórban szenvedők számára nyújt megoldást hatalmas, könnyen eltalálható ikonjaival. A panelből közvetlenül elérhetjük kedvenc zenéinket, amik hallgatása vidámmá tesz majd utunk során.


Szép és jó ez, főleg annak fényében,  hogy a svédek nem jelentettek be ebben a kategóriában utódot - az Idou érkezése egyelőre a távoli homályba veszik. Amennyiben ezek a panelek nem az eddig megismertek sebességét hozzák, akkor hasznos fejlesztést láthatunk majd, bár az eddigi tapasztalatok alapján inkább egy új modellt várnánk az optikai tuning helyett.

Épülő svéd panel...
Épülő svéd panel...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés