MWC 2014: Új Lenovo táblagép érkezett

A Lenovo a három új okostelefon mellett táblagép-fronton is készült meglepetéssel, a YOGA Tablet 10 HD+ leginkább a különleges kialakításával fogja meg az embert. A hátlap alsó fertálya ugyanis kihajtható, az így állvánnyá varázsolt műanyagdarabka könnyedén megtartja a táblagépet.


[+]

A specifikációk terén sem kell félteni a Lenovo újdonságát, egy erős közép-felső kategóriás versenyzőt tisztelhetünk a kissé talán túl kacifánctos nevű YOGA Tablet 10 HD+ személyében. A kijelző 10,1 hüvelyes képátlóval, 1920 x 1200 képpontos felbontással és IPS technológiával támad, a hátlapi fényképező autofókuszos, 8 megapixeles képeket tud lőni, az előlapi kamera 1,6 megapixeles. Az akkumulátor kapacitása 9000 mAh, egy töltéssel 18 óráig lehet használni a tabletet.


[+]

A borítás alatt egy Snapdragon 400 lapka teszi a dolgát, mely egy négymagos, magonként 1,6 GHz órajelű processzort tartalmaz, a RAM mérete 2 GB. A belső háttértár kapacitása 16 GB, microSD-kártya alapú bővítési lehetőséggel megtámogatva. A készüléken Android 4.3 fut, exkluzív extra appokkal (SHAREit, SYNCit, SECUREit és SNAPit) felszerelve.


[+]

A piaci premier áprilisban várható, az ár 349 amerikai dollár (azaz körülbelül 78500 magyar forint), az esetleges magyarországi megjelenésről és árról nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés