MWC 2024: Kijelzőt rakott az Energizer az akkumulátorra

A P28K 28 000 mAh-s telepe egy turistacsoport telefonját feltölti, a hajlítható Energizert nem sikerült.

Csapatunk több tagja apróbb iPhone-nal látogatott ki a Mobile World Congress kiállításra és a megelőző sajtóeseményekre, és többen panaszkodtak már délután a gyorsan fogyó energiára. Márpedig az Apple igazán remek videós minőségét nem jó lemerülő akkumulátor miatt elveszíteni, és ha a zsebünkben lett volna az Energizer P28K megfelelő átalakítókábellel, az egész csapatunk megnyugodott volna.


[+]

28 000 mAh ugyanis mindegyikünk telefonját képes lenne a nulláról csurig tölteni, és ezért volt meglepő azt hallani, hogy az Energizer (illetve a mögötte álló Avenir Telecom) 500 eurós, hajlítható képernyős okostelefonja út közben a Showstoppers esemény felé lemerült.


[+]

Legalábbis állítólag ezért nem tudták megmutatni működés közben, ami a telepjeiről ismert márkát figyelembe véve ironikus, de majd a kiállításon szemügyre vesszük azt a modellt. Ez, vagyis a P28K brutális darab, a gigatelep ugyanis strapabíró külsőt kapott IP68/69K por- és vízálló védelemmel, és nyugodtan lehet androidos akkumulátornak hívni, lévén a tömegének abszolút többsége telep.


[+]

Azért a 6,78"-es FHD+ IPS panel odafért az előlapra 16 megapixeles önfotós kamerával, illetve a 60 megapixeles főszenzor a hátlapra, 20 + 2 megapixeles segédekkel. Ugyan a hardver csak 4G-s, viszont a kolosszális telep ellenére 250 eurós irányárral készül a P28K-t az Avenir bevezetni, ami kellemesen alacsony ár egy hatalmas telepért és egy 8/256 GB-os okostelefonért egy személyben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés