Négy oldalon kanyarodhat le a P40 Pro kijelzője

Az OnLeaks sötétbe bújt renderképei a hátlapi kamerarendszert is megmutatják.

A P40 család érkezéséről a Huawei már többször is beszélt, és úgy tudni: március lesz a bemutató időpontja, Párizs pedig a helyszíne. A P40 Lite-ról kiszivárgott már egy renderkép, most pedig az OnLeaks közölt sötét hátterű, CAD fájlból alkotott képeket fivéreiről.

A Huawei P40
A Huawei P40 (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

Már a sima P40 esetében is jól látható az új hátlapi kameratrend, méretes, téglalap alakú kiemelkedéssel a bal felső sarokban. Ami pedig az előlapot illeti, a szerényebb csúcsmodell lapos kijelzőt viselhet, a 91Mobiles információi szerint 6,1 vagy 6,2"-en.


A P40 Pro (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A P40 Pro elit telefonhoz méltó dizájnt kaphat, négy oldalon lekanyarodó megjelenítővel, elég határozott sarkokkal – a fémkeret alighanem a kijelző védelme miatt vastagabb errefelé.


A P40 Pro (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A panel 6,5"-es lehet QHD+ felbontással, 120 Hz képfrissítéssel és AMOLED technológiával. A főkamera hátul pedig 64 megapixeles Sony IMX686 szenzort vethet be, 20 megapixeles ultraszéles, 12 megapixeles zoom és 3D ToF egységgel megspékelve.


A P40 Pro (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A szakma a Prót 50 watton tölthető, 5500 mAh-s teleppel, Kirin 990 SoC-vel és Android 10-en alapuló EMUI 10-zel várja, Google szolgáltatások nélkül. A gyártó jövőre ugyanis már teljes egészében saját ökoszisztémájára, a Huawei Mobile Servicesre készül hagyatkozni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés