Nehogy már a Pixel 6a kimaradjon!

Újabb hét, újabb még meg nem jelent Pixel modell, amit valahol meghirdetnek.

Az elmúlt két hétben felkerült a Pixel 7, aztán a 7 Pro prototípusa is az internetre. Előbbit az eBay-re töltötte fel egy eladó, utóbbiról csak fotókat tettek közzé. A július 21-től előrendelhető, július 28-tól értékesítésre kerülő Pixel 6a a sorban a következő, a 449 dolláros középkategóriás telefonról ugyanis TikTokra (YouTube link a videóhoz) valaki kicsomagoló videót posztolt, míg egy másik telefont meghirdettek a Facebook Marketplace felületén.

Pixel 6a működés közben, a megjelenés előtt egy hónappal.Pixel 6a működés közben, a megjelenés előtt egy hónappal. Pixel 6a működés közben, a megjelenés előtt egy hónappal. (forrás: Android Authority) [+]

A hirdetést azóta eltávolították a Facebookról, a feltöltött képek viszont megmaradtak, így látható a telefon doboza, kijelzője és hátlapja. Utóbbi elég erős ujjlenyomat-mágnesnek tűnik.

A csomagolás sok meglepetést nem tartogat: töltőfej nincs, van egy USB-C kábel és egy USB-A adapter a telefon mellett.A csomagolás sok meglepetést nem tartogat: töltőfej nincs, van egy USB-C kábel és egy USB-A adapter a telefon mellett. A csomagolás sok meglepetést nem tartogat: töltőfej nincs, van egy USB-C kábel és egy USB-A adapter a telefon mellett. (forrás: Android Authority) [+]

A Google Pixel 6a bemutatójáról itt írtunk. A készülék július 21-től előrendelhető, július 28-tól vásárolható meg. A telefon 6,1 hüvelykes FHD+ kijelzőt kínál (OLED) 60 Hz-es frissítéssel. A belsejében a Google Tensor lapka dolgozik 6 GB rendszermemóriával és 128 GB tárhellyel. Az akkumulátor 4410 milliamperórás, a hátlapon pedig két 12 megapixeles kamera dolgozik. A mobil Android 12-vel érkezik majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés