Nem játék: egy perc alatt 100 ezer gamer Redmi fogyott

Volt, nincs: annyira pörögnek a játékközpontú mobilok, hogy a Dimensity 1200-as Redmi mobil kezdőkészlete 60 másodperc alatt köddé vált.

Elképesztő dolgok történnek, ha az emberek 100 ezer népszerű dologra egy adott időponttól regisztrálhatnak, csak nem mindig készítik fel a szervereket az érdeklődő tömegek egyidejű kattintására. A Xiaominak a flash sale műfajban ugyanakkor van tapasztalata, úgyhogy sikerült a játékcentrikus, MediaTek Dimensity 1200-zal szerelt Redmi K40 Gaming telefonra egy perc leforgása alatt a fenti számban sikeres regisztrációt fogadni. Arról már nem szól a fáma, hogy utána bárkinek jutott-e a kezdőkészletből – a válasz általában nemleges, azaz limitált darabszámú az efféle villámakció darabszáma.


[+]

A Dimensity vonallal amúgy a MediaTek nagy visszatérőben van, úgyhogy a lóerőhiánytól a középkategóriában sem kell tartani, ezt szavatolja egy 3 GHz-es és három másik 2,6 GHz-es Cortex-A78 processzormag, négy 2 GHz-es Cortex-A55 egység, a Mali-G77MC9 GPU, valamint 128 vagy 256 GB UFS 3.1 tároló, 6-12 GB között mozgó RAM mennyiséggel, kiszerelés szerint. A 120 Hz-es, 10 bites AMOLED panel pedig Full HD felbontáson állapodott meg, hogy ne kelljen a 67 watton gyorstölthető, 5065 mAh-s teleppel szerelt gaming Redminek túl sok pixellel az fps rovására megküzdenie. Szinte másodlagos a 16 megapixeles előlapi és 64 + 8 + 2 megapixeles hátlapi kamerarendszer, mert a lényeg nem ezen van.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés