Nem lesz több Meizu. Mármint idén

A Meizu rangidős alelnöke, Jeffrey Yang a kínai Twitteren jelentette be, hogy idén nem várható több készülék. A kérdés valószínűleg az MX7-re vonatkozott, ami a tavalyi, mellesleg kifejezetten jól sikerült, csak korlátozott hálózati kompatibilitással bíró Meizu MX6 utódja lenne. A mellékelt képen feltűnik a gyártó idei csúcsmodellje, a másodlagos hátlapi kijelzővel szerelt Meizu Pro 7, jelezve, hogy a termékpaletta csúcsán is 2018-ig biztosan az egyedi kialakítású és négy hadrvervariációval bemutatott készülék marad.


[+]

A Meizu MX6 tehát idén folytatás nélkül marad, noha valószínűleg jövőre ezt a modellt is frissíti a gyártó. Az eddigi információk alapján az MX7 feltehetően a MediatTek P30 lapkájára épül majd, a rendszermemóriáról és egyéb technikai adatokról azonban nem sok információ áll rendelkezésre, leszámítva, hogy a Meizu MX5-tel megegyező felbontású hátlapi kamerát tartanak esélyesnek. A kijelző mérete és felbontása viszont valószínűleg változik. 5,5 hüvelyk helyett 5,7 hüvelykre számíthatunk, a felbontás pedig QHD-ra nőhet. Az év elején kiszivárgott roadmap-et viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem tartják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Tesztképek a Meizu Pro 7-tel

    A gyártó rangidős alelnöke posztolt néhány felvételt, amelyek minden valószínűség szerint a Meizu Pro 7-tel készültek.

  • Meizu MX6 - 10 mag: igen. B20: nem

    Kipróbáltuk a mutatós, bár megjelenésben nem túl eredeti MX6-ot, amely igencsak erős hardvert kínál a középkategória tetején, ám szűkös itthoni hálózati támogatást.

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

Hirdetés