Nokia 6280: Az okos újonc

A gazdag felszereltségű Nokia 6280 egy szétcsúsztatható, harmadik generációs telefon, mely nemcsak a három, megszokott GSM frekvencián üzemel, hanem támogatja a WCDMA 2100-at is. Ehhez képest meglepően könnyű, hiszen csak 115 gramm a tömege.

A 6280 egy teljesen ideális 3G készülék, mely segítségével tökéletesen kihasználhatjuk a gyors adatátvitelt. A 2 megapixeles kamera gondoskodik a kiváló minőségű fotókról és videókról, míg az előlapon helyet kapott VGA felbontású kamera a videóhívásokat szolgálja ki. További különlegességnek számít, hogy a beérkező hívásokat már nemcsak csengőhanggal jelezheti a készülék, hanem rövid videókkal lejátszásával is segíthet a hívó azonosításában. (Megjegyzendő, hogy ezt a funkciót az általánosságban jól lenézett Alcatel 756 is tudta már jó fél éve.)

 


Forrás: www.slashphone.com

Az élénk színű, QVGA felbontású, 262 ezer színárnyalatos kijelző biztosítja a tökéletes képminőséget a kamerával elkészített képeknek és videóknak. A készüléken külön helyet kapott két gomb is, az egyik a kamera menüt csalja elő, a másik pedig a zoomot képes állítani. Az elkészült alkotásokat természetesen a kijelzőn is csodálhatjuk, de kedvünk szerint megoszthatjuk barátainkkal is, MMS vagy email formájában, de Bluetooth kapcsolat is rendelkezésünkre áll. Fotóinkat PictBridge porton keresztül közvetlenül ki is nyomtathatjuk. A belső memória 74MB, de a specifikációk alapján még miniSD kártyával tovább is bővíthetjük.

A menürendszere – hasonlóan az előző Nokiákhoz – igen felhasználóbarát, nem úgy mint az ára, amely átszámítva megközelítőleg 100 000 Ft körül indulhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés