Nokia Lumia 830: 20 megapixeles kamera és microSD bővíthetőség

A többi gyártóhoz hasonlóan a Nokia is lázasan készül a szeptember elején megrendezésre kerülő berlini IFA kiállításra. Saját, várhatóan szeptember 4-ei eseményén a finnek két újdonságot is lelepleznek, melyek közül a Nokia Lumia 830 egyre többet kerül reflektorfénybe. A készülékről most egy működésről szóló videó látott napvilágot, méghozzá a TK Tech News jóvoltából. A rövidfilmből rengeteg dolog kiderül. A Lumia 830 egy 4,5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, így a képsűrűség 326 ppi értékre ugrik.

További információ, hogy a hátlapra egy 20 megapixeles PureView kamera kerülhet, emellett a 16, vagyis az elődmodellhez hasonlóan inkább a 8 GB-os belső tárhelyre lehetne még fogadni. A Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel érkező újdonság természetesen a 4G/LTE hálózatokat is támogatni fogja, a forrás pedig az ígéri, folyamatosan látja majd el a népet információkkal, ahogy kiismerik az eladásra nem szánt prerelease verziót. A Nokia mindenesetre biztos nem lesz boldog a hírtől, ám a hivatalos bejelentésig érdemes valamennyi adatot fenntartásokkal kezelni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Újabb fotókon a Lumia 830

    A brazil hírközlési felügyelet jóvoltából vált elerhetove a képalkotásra kiegyezett Windows Phone modell felhasználói útmutatója.

Előzmények

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

  • Nokia Lumia 630 - okos folytatás

    A finnek újdonsága jól illeszkedik az elérhető árú Lumiák szériájába, hiszen szép, kellemes a tudása, ár/érték aránya pedig elődeinél is jobb.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

Hirdetés