Újabb fotókon a Lumia 830

Az elmúlt hetek során több alkalommal is hallani lehetett a Microsoft kezében lévő Nokia fotózásra kiélezett okostelfon duójáról, melyek a Berlinben megrendezésre kerülő IFA nemzetközi szakkiállítás során kerülnek leleplezésre. A PureView kamerával felvértezett Lumia 830 már korábban is többször pózolt a kamerák előtt, ám a brazil hírközlési felügyelet oldalán elérhető felhasználói útmutató az RM-985 végleges neve mellett néhány további részletről is árulkodik. Az amerikai FCC-hez hasonlóan az Anatel sem teszi elérhetővé a teljes műszaki specifikációt, de a termékfotók, dokumentumok és rádiófrekvenciás teszteredmények bőséges információval szolgálnak.

A korábbi pletykákkal ellentétben úgy tűnik, hogy a jövevény továbbra is Nokia márkanéven kerül kiadásra, ráadásul a 139,4 × 70,7 × 8,5 milliméteres befoglaló mérete alapján a korábbi Lumia modelleknél karcsúbbra sikeredett. A képeken jól látható a Lumia 1020-at idéző kamera kialakítás, valamint a könnyen eltávolítható hátlapnak köszönhetően az akkumulátor cseréje és a memória bővítése is megoldható. A 4G LTE modemmel és várhatóan 720p felbontású HD kijelzővel érkező Lumia 830 hivatalos leleplezése a jövő hét második felében várható.

Azóta történt

  • Karácsonyra kifut a Nokia márkanév

    Egy állítólagos belső dokumentáció szerint az év végi Lumia reklámkampányában már nem használja a finn vállalat nevét a Microsoft, melyet követően a Windows Phone név is nyugdíjazásra kerül.

Előzmények

Hirdetés