Note20 dizájnnal bújhat vissza az S Pen a 2022-es Samsung csúcsmobilba

A Galaxy S22 Ultra rejtegetheti az idén sokaknak hiányzó tollat.

Szögletes formájával, szinte teljesen kávamentes képernyőjével és roppant sokrétű S Pen tollával a Galaxy Note széria legjavát nyújtotta tavaly a Note20 Ultra 5G, de már akkor szárnyra kaptak a pletykák, miszerint 2021-ben nem lesz a phablet műfajt életre hívó szériának folytatása. Így is lett: a Galaxy S21 Ultra 5G, illetve a Z Fold3 5G csak digitalizálót és S Pen támogatást kapott, tollat viszont nem, ahogy a Note21-ből sem lett semmi.


A Note20 Ultra formában és funkcióban is telitalálat volt [+]

Rájöhetett ugyanakkor a Samsung, hogy sokaknak a szívéhez nőtt a házban elrejthető stylus, és az amúgy is hatalmasnak ígérkező Galaxy S22 Ultra helyet hagyhat egy efféle, praktikus kelléknek, hallotta a gyakran pontos információkat közlő Ice Universe. A Weibón aktív illető szerint visszahozza a készülék az Note20 Ultra szögletes dizájnját és 5000 mAh-s telepét is, a szérianevet viszont valószínűleg nem.


[+]

Itt merészkednék a gyártónak tippet adni. Nyilván fontos a branding, de egy Samsung Galaxy Z Fold3 5G-nál sokkal jobban cseng és könnyebben megjegyezhető a Samsung Fold3 név, és ugyanígy alighanem önmagáért beszélne a Samsung S22 és a Samsung Note22 titulus, az iPhone 13 és Xiaomi 11T mintájára. Egy Galaxy S22 Ultra név ráadásul nem feltétlenül egyértelműsítené, hogy S Pennel szerelt modellről van szó, egy Galaxy S22 Note meg zavarba ejtő volna. Idáig a tipp, innentől pedig a csapat véleménye: mi szívesen látnánk a Note visszatérését, bármilyen felirattal a dobozon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés