Sötétzöld és vörös színekben is jöhet a Galaxy S22-trió

Szokásos módon a Galaxy S22 és az S22+ modellek kapnak bővebb színválasztékot, az Ultra pedig konszolidáltabb árnyalatokban lesz megvehető.

A Samsung Galaxy S22-család aligha fog jövő január előtt bemutatkozni, de az előzetesek már most nagyon sok információval szolgálnak, egy holland rajongói oldal (GalaxyClub.nl) pedig még a 2022-es modellek színválasztékát is tudni véli. Állítólag a Galaxy S22 és az S22+ fekete, fehér és rózsaszín árnyalata mellett egy sötétzöld variáns is érkezik, az S22 Ultra pedig a fekete és a fehér opció mellé egy sötétpiros hátlapú kivitelt is kínál majd. Az információt azért nevezhetjük valamelyest hitelesnek, mert ugyanezen az oldalon körülbelül a Z Flip3 bejelentése előtt négy hónappal leleplezték a hivatalos színvariációkat.

A GSM Arena által szerkesztett kép a várható színekről
A GSM Arena által szerkesztett kép a várható színekről (forrás: GSM Arena) [+]

A piros nem új szín a gyártónál: rengeteg hölgy első érintőképernyős telefonja lehetett az S5230-ból készült LaFleur kivitel, de ha nem tízéves távlatokra nézünk vissza, akkor is tudunk említeni egyedi kiadásokat: a Galaxy S9-eket Kínában kínálták Burgundy Red néven ilyen külsővel, a Galaxy S10-eket a svájci piacon Cardinal Redként lehetett megvenni, a Note20-ak pedig Dél-Koreában, Mystic Red néven kerültek piacra.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

Hirdetés