Nougattal startolhat a Moto E4

A tavaly júliusban bemutatott Moto E3 után lassan érkezhet az utód is, erről többek közt olyan hírek árulkodnak, mint az imént befutott FCC-hitelesítés, illetve néhány apró információ a konkrét telefonnal kapcsolatban. A Moto E4 (XT1762) várhatóan két SIM-es, LTE-s, 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózatokat támogató mobil lesz Bluetooth 4.2-vel és Android 7.0 rendszerverzióval.


[+]

Szinte biztos, hogy 16 gigabájtos tárolóval szerelt alapmodell készül az E4-ből, de ahogy azt a G5-ök kapcsán is láttuk Barcelonában, valószínűleg itt is több tárhelyopcióból választhatnak a vásárlók. Jó esély van arra is, hogy ugyanaz a GK40 típusszámú, 2800 mAh kapacitású, cserélhető akkumulátor dolgozik majd benne, ami az elődben is helyet kapott.

Azóta történt

Előzmények

  • Motorola Moto E (2015) - nem villant

    A vállalat frissítette alsó kategóriás terméksorozatát, az új masina a Snapdragon 410 SoC és a viszonylag kis kijelző miatt sokak kedvence lehetne, ám hiányzik belőle a vaku és az ára sem olyan jó már.

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

Hirdetés