Október 13-án mutatkozik be az Amazfit Falcon

Korábban Amazfit Vienna néven emlegették az új prémium sportórát.

Májusban láthattuk először az Amazfit a kínálatában jelenleg csúcsnak számító T-Rex 2-t, ezt az IFA kiállításon volt szerencsénk élőben is megnézni. Akkor tavasszal Vienna néven volt még egy másik óráról is szó, ez végül Amazfit Falcon néven kerülhet piacra, a hivatalos bemutatót október 13-án tartják állítólag. Az eszköz prémium sportóra lesz, a kínálatban a T-Rex 2 fölé pozícionálják.

(forrás: GSM Arena) [+]

A GSMArena két videót is közölt a Zepp OS-t futtató kartársról, egyiken a doboz és a kicsomagolás látható, másikon a Zepp Edző és az egészségügyi funkciók felsorolása. A Falcon képes lesz külső segédeszközökhöz, például mellkaspántokhoz csatlakozni, emellett pedig adott lesz a Strava és az Adidas Running szinkronizáció is. Az eszköz 150-nél is több sportmódot ígér, a kültéri edzések útvonalának rögzítéséhez kétcsatornás GPS-szel, valós idejű navigációval, útvonal importálással és intelligens pályakorrekcióval.

4 GB-nyi zenének van hely az órán, ezeket csatlakoztatott Bluetooth eszközön keresztül lehet meghallgatni az óráról. Egy töltéssel várhatóan két hét üzemidő jöhet össze egésznapos pulzusfigyeléssel, SpO2 és stressz monitorozással és telefonos kapcsolattal, állítólag 500 mAh-s telep lesz az eszközben.

Korábban már napvilágot látott információ, hogy 1,28 hüvelykes AMOLED panel lesz az órában 416 x 416 pixeles felbontással, 1000 nites maximális fényességgel. A kialakítás 20 ATM-es vízálló minősítésű lehet, amivel az úszás mellett az olyan vízisportok sem tesznek várhatóan kárt az órában, mint a vízisí vagy a merülés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés