Olcsóbb lett az LG G Pad 8.3

Az Android referencia táblagépek a rendszerfrissítések gyors érkezésén túl a remek ár/érték arányuk miatt is vonzó alternatívát jelentenek, mely a szegmens gyors érerózióját is magával hozta. Pletykák szerint a Google idén a túltelített héthüvelykes szegmens helyett a nyolchüvelykes régióban terjeszkedik, ahol azonban szintén egyre kiélezettebb versenyre számíthat. Az LG G Pad 8.3 például már 225 dollárért, vagyis nettó 50 000 forintért is beszerezhető, mely ugyan két generációval korábbi, Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épül, de sokak számára még így is vonzóbb ajánlatnak lehet, mint a Nexus 7. A táblagép komoly előnye a microSDHC bővítőhely jelenléte, mely mellé 8,3 hüvelykes, 1920 × 1200 képpontos kijelzőt, 1,7 GHz-es négymagos Snapdragon 600 processzort kínál kompakt kivitelben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Tavaszra ideér az LG G Pro 2

    Európában várhatóan április-májustól lesz kapható a kisebbik dél-koreai gyártó frissen leleplezett csúcsmobilja.

  • LG G Pro Lite Dual - lájtosan profi

    Egyre többen látnak fantáziát a hatalmas kijelzős mobilokban. Az LG lebutította G Pro készülékét, amihez persze szolidabb ár is társul, az eredmény pedig nem is vészes.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG blog: Tartozékok a G Pad 8.3 mellé

    Két hasznos tartozékot kaptunk az LG-től a G Pad 8.3 mellé csomagolva, egy aktív tokot, illetve egy dokkolót.

Hirdetés