OnePlus 9 Pro renderképek érkeztek

A sima után a Pro változat is kapott pár nem hivatalos 3D rendert.

Leteszteltünk három idei OnePlus csúcskészüléket és két Nordot, mégse értünk a termékpaletta végére, a Never Settle szlogenről ismert gyártó azonban már 2021-es modelljei dolgozik. A formát és a tudást a gyártók általában jó pár hónappal a gyártás kezdete előtt véglegesítik, és gyakorta szivárog ki a küllem 3D-s CAD fájlok formájában, amelyből aztán az internet népe gyárt hellyel-közzel profi renderképeket.


A OnePlus 9 (forrás: 91mobiles) [+]

Előbb a OnePlus 9 mutatta meg magát nem hivatalosan, méghozzá fehérben, meglehetősen hangsúlyos kamerahármassal a hátlapon. A szelfilyuk a túloldalon kevésbé feltűnő. A 91mobiles 6,55"-es képátlóra és 120 Hz-es képfrissítésre számít, természetesen AMOLED technológiával, ahogy a Snapdragon 875 SoC is borítékolható. A főkamera 64, az ultraszéles 16, egy harmadik modul 8, a szelfiegység pedig 32 megapixeles lehet, míg a telep 5000 mAh-s.

A OnePlus 9 Pro
A OnePlus 9 Pro (forrás: Voice) [+]

Befutott aztán pár OnePlus 9 Pro kép is a Voice jóvoltából, hasonló formával a hátlapon, csak plusz egy kameraegységgel. Az előlapon oldalra kanyarodó panel pillantható meg, amely állítólag 6,7"-es lesz, azaz egyelőre úgy tűnik, az márka nem követi az Apple példáját, és kínál az óriáskészülékek mellett emberi tenyérre szabott változatot. Persze soha ne mondd, hogy soha.

A OnePlus 9 Pro
A OnePlus 9 Pro (forrás: Voice) [+]

Nyilván ez a modell is Snapdragon 875-tel várható, a képfrissítés viszont 120-ról 144 Hz-re növekedhet. A OnePlus 9 család várhatóan márciusban mutatkozik be.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképen a OnePlus 9

    Geekbench eredmény is érkezett mellé, amely nem tartogat hardveres meglepetéseket.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • Két új OnePlus Nord érkezett

    A Nord N10 5G és a Nord N100 a hazai boltokban is megvásárolható lesz november elejétől.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

Hirdetés