Pengevékony okostelefon a Motorolától

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy a Motorola egy Blackberry képes eszközzel készül meghódítani a piacot, amely a V3-mal megkezdett formavilágra épül. Most egy újabb pengevékony koncepció képei szivárogtak ki, ez a telefon azonban Microsoft operációs rendszert futtat.


Pengevékony RAZR design

 

A QWERTY billentyűvel rendelkező kimondottan vékony eszköz képe egy prezentáción került megjelenítésre. Azóta az anyagot eltakarították az internetről, de szemfüles arcok lementették az illusztrációkat. A hírek szerint a GSM hálózatokra tervezett eszköz nem csak GPRS, de EDGE képes is lesz. Kijelzője 240x320 pixeles lehet, természetesen TFT.

A beépített, 128MB memória miniSD kártyával bővíthető (ez hogyan fért bele?), a mindössze 115 gramm tömegű készülék kimondottan erős, 1130mAh-es akkumulátort kapott. Ezzel a specifikációk szerint 8 napos készenléti ideje is lehet. A hátlapon 1,3 megapixeles kamera található, a képek Bluetooth és infravörös kapcsolaton keresztül is továbbíthatóak.

A multimédiáról a Windows Media Player és a sztereó hangszórók gondoskodnak. Ha tényleg megjelenik a piacon, akkor a jó eséllyel szállhat ringbe a legszebb okostelefon címéért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés