Pengevékony újdonság: Motorola RAZR V3x

A Motorola oldalára felkerült a sikeres V3 új verziója. A képen fehér színben látható készülék formavilága már ismerős, szolgáltatáskínálata azonban a kor igényeihez igazított. Miután a desing már bevált, szinte alig nyúltak hozzá, a funkciók azonban nagyot fejlődtek.


Vajon a konkurencia is elfehéredik?

 

Bár külön nem tesz róla említést a gyártó, de a telefon feltehetőleg 3G hálózatokon is képes működni, hiszen támogatja a videótelefonálást. Ennek érdekében két kamerát kapott, a fedlapon egy 2 megapixeles optika szolgálja a hagyományos képkészítést, a belső kijelző alatti fényképezőgép pedig VGA felbontású, amely bőven elegendő a videóhíváshoz.


Két kamerával

 

További fejlődés, hogy a memória is bővíthető, méghozzá TransFlash kártyával (melyet már újabban microSD-nek hívnak), akár 512 megabájtig. A kijelző paramétereiről nincsen információ, ami még biztos, az a Bluetooth adatátvitel támogatása és az MP3, MPEG4, WMA, Real Video, AAC és WMV formátumú fájlok lejátszásának lehetősége. A hangtárcsázáson is dolgoztak picinykét, az új V3x már számokat is felismer, állítólag mindennemű előtanítás nélkül.

A Motorola hivatalos információja szerint a készülék az év végén jelenik meg kereskedelmi forgalomban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés