Profitba hajtotta a HTC-t az M8

A HTC tavaly még a fennmaradásért küzdött, majd a remekül sikerült HTC One időlegesen megállította a tajvani cég pénzügyi zuhanását, bár az éves elszámolásban így sem sikerült pozitív számokat felmutatni. Az idei első negyedév is veszteséges volt, azonban a One M8 és több alsóbb kategóriás telefon, így a Desire 816 sikere miatt sikerült 92 millió dolláros profittal zárni 2014 második negyedévét.

HTC One M8
[+]

A One M8 folytatta a tavalyi kettős trendet: egyfelől adott egy szemrevaló és remekül összeszerelt fémházas készülék dübörgő előlapi hangszórókkal és jól optimalizált rendszerrel, másfelől azonban a HTC-nél továbbra is erőltetik a gyors, ám nem igazán versenyképes UltraPixel kamerát, amely inkább elriasztja, mint vonzza a vásárlókat. A következő negyedévben elsősorban egy új termékkel mutathatnának fel a tajvaniak újabb pozitív eredményeket, és a hírek szerint hamarosan érkezik egy sztereó hangszórós tablet a HTC vagy a Google Nexus égisze alatt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés