Renderképeken látható az Xperia XA3

Nagyon valószínű, hogy pontosan egy évvel az Xperia XA2 után, tehát a 2019-es Las Vegas-i CES-en mutatkozik be a Sony középkategóriás vonalának egyik újdonsága, az Xperia XA3 külsejéről pedig már egészen átfogó képet lehet látni. A gyártó szögletes formavilága abszolút jellemző lesz a friss modellre is, a kávákat a lehetőségekhez képest szűkre vették, és adott lesz a fél millimétert kilógó, dupla hátlapi kamerarendszer is. Örömteli, hogy a készülék tetején megtalálható a 3,5 milliméteres jack csatlakozó is!

Elődjénél magasabb, de keskenyebb készülékház várható, 155,7 x 68,3 x 8,4 milliméteres dimenziókról szólnak a hírek, a kijelző pedig látványosan nagyobb lesz, hiszen 16:9-ről 18:9-re ugranak, 5,9 hüvelyken nézhetünk majd 1080 x 2160 képpontot. A Snapdragon 660 rendszerchiphez várhatóan 6 GB RAM-ot társít a cég, a belső tároló pedig 64 GB-os lehet.


[+]

Nem marad el az ac-s Wi-Fi, az 5.0-s Bluetooth, a széleskörű navigációs chip és a VoLTE sem, szoftveres oldalról pedig esélyesen Android 9.0 Pie rendszerrel lehet majd találkozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • A Sony sem hasít

    A japánoknál sem vidám a második negyedéves pénzügyi jelentés, a Sony egyre kevesebb készüléket tud értékesíteni.

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

  • Sony Xperia XA1 Ultra - felskálázva

    A Sony XA1 phablet változata majdnem pont ugyanazt tudja, eggyel több RAM-mal, és lényegesen nagyobb kijelzővel. Minden más megegyezik vektorosan 6 hüvelykre húzva.

Hirdetés