Snapdragon 636-tal érkezhet a HTC U12 Life

Sok mindent eltalált a HTC az U12+-szal – ilyen a komplett multimédiás csomag a kameráktól kezdve a hangminőségig, de elismerésre méltó a küllem is. A nyomásérzékelős gombok viszont feleslegesen rondítanak bele az összképbe, és a legfrissebb gazdasági jelentések alapján nem úgy tűnik, hogy most sikerült megfordítani a legendás gyártó szerencséjét. Ezen mindenképpen javíthatna egy jól felszerelt és árazott, olcsóbb modell, és ez semmiképpen sem a Desire 12 vagy a 12+, mert a felszereltséghez viszonyítva igencsak vastagon fogott a toll árazáskor. Az Android Authority ugyanakkor úgy hallotta: Imagine Life munkacímen készül egy sokkal versenyképesebb phablet, a nyolcmagos Snapdragon 636 bevetésével, 4 GB RAM és 64 GB-os tároló mellett.


Az U11 Life folytatása nagyobb kijelzővel és ütőképesebb hardverrel érkezhet [+]

Bár a prospektus, amit a publikáció megtekintett, a terméknevet nem tüntette fel, jó eséllyel lehet az U12 Life névre tippelni, hiszen U11 Life ugyebár létezik, és nem is sikerült rosszul. Az Android Authority 6"-es FHD+ kijelzőre számít, felette 13 megapixeles kamerával. A hátlapi kombináció 16 + 5 megapixeles lehet 4K felvétellel, a házban pedig 3600 mAh-s telep lapulhat. Ez kétségtelenül ígéretes kombináció, sok múlhat persze az árazáson. Az U11 Life 130 ezer forinton nyitott, ez pedig elég kövér lenne a Redmi Note 5-höz hasonló felszereltségért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Súlyos veszteségek a HTC-nél

    A HTC egy ideje nem áll túl jól, ami idén sem fog megváltozni, ha a most közzétett számokat nézzük.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés