Snapdragon 845-tel érkezik a Xiaomi Mi 7

A Qualcomm pár órája bejelentette, ami eddig is nyílt titok volt: a 2018-as csúcsmobilokba szánt Snapdragon 845 mobilplatformot. A hardver részleteiről később lehet majd többet megtudni, amivel külön hírben foglalkozunk, a Xiaomi mindenesetre nem várta meg a specifikáció közlését és elkotyogta: következő csúcskészüléke Snapdragon 845-tel érkezik.


Snapdragon 845-tel érkezik a Xiaomi Mi 6 (fent) folytatása [+]

Mindezt Lei Jun vezérigazgató közölte a Tech Summit kiállítás színpadján, és bár a Mi 7 nevet nem erősítette meg, elég sanszos, hogy a következő Xiaomi csúcskészüléknek ez lesz a titulusa. A PhoneArena a szokásos módon előbb kínai bejelentésre és megjelenésre, majd azt követően nemzetközi hódítóútra számít, 405 dolláros kezdőáron. A Mi 7 2018 első vagy második negyedévében esedékes.

Azóta történt

Előzmények

  • Még 2017-ben hivatalos lehet a Snapdragon 845

    Már most rebesgetik, hogy az MWC-s Galaxy S9 lehet az első mobil, ami az új rendszerchippel jön, de a Qualcomm még idén bemutathatja a nagyközönségnek.

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

Hirdetés