Stock Android és nyitott bootloader a Meizu új modelljeiben?

Szokatlan lépésre szánta el magát a Meizu, egész pontosan a körülbelül 450 ezer fős közösséget felölelő nyugati Facebook oldal üzemeltetője. A közösségi oldal legfrissebb bejegyzése ugyanis egy Google kérdőívre mutat, amiben a felhasználókat arról kérdezik, hogy miért választottak Meizu eszközt, milyen készüléket használnak és szívesebben vennének-e Meizut módosítatlan Androiddal és gyárilag nyitott bootloaderrel.

Egy egyszerű Google kérdőívet publikáltak
Egy egyszerű Google kérdőívet publikáltak [+]

A bootloader megnyitása a Flyme OS-ben eddig sem volt túl nagy trükk, a különleges mTouch home gomb pedig szintén a gyártó felületére épít, így elképzelni is nehéz, hogy milyen lenne egy Meizu gyári Androiddal, mindenesetre lélekben felkészülhetünk ilyen lecsupaszított változatokra. A B20-as LTE-ről természetesen nem kérdezik a vásárlókat, pedig a nyugati közönség egy része minden bizonnyal értékelné a Kínában és Indiában jelentéktelen frekvenciasáv támogatását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Két telefont is várhatunk holnap a Meizutól

    A gyártó holnap fogja bemutatni az m5 phablet variánsát, de úgy tűnik, még egy készülékre számíthatunk az idei utolsó rendezvényen.

  • Bemutatkozott a Meizu X is

    A mai sajtóeseményen nem csak a Meizu csúcsgépe, a Pro 6 Plus kapott szerepet, de a renderképek alapján vitatott külsejű Meizu X is bemutatkozott.

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

  • Meizu MX6 - 10 mag: igen. B20: nem

    Kipróbáltuk a mutatós, bár megjelenésben nem túl eredeti MX6-ot, amely igencsak erős hardvert kínál a középkategória tetején, ám szűkös itthoni hálózati támogatást.

Hirdetés