Super Mario témájú órát villantott a TAG Heuer

A rossz hír: limitált darabszámban lesz elérhető, döbbenetesen magas áron.

Limitált szériás variációban is elérhető lesz a TAG Heuer Connected Wear OS típusú okosóra, de még úgy is esélyes, hogy a Super Mario témájú, 2000 darabos készletet elkapkodják, hogy 2150 dollárért (azaz 650 ezer forintért) vastagon a luxuskategóriába esik.

A Tag Heuer tervezőcsapata nem csak Mario témájú óralapokkal készül: a számlap szélein is jól felismerhető szimbólumokat kapott az óra, amely különleges csomagolásból húzható elő.


[+]

A kezelőgombok és a csat dizájnjára is rámentek, szíjból pedig egy fekete-piros bőr és egy vörös sportváltozat pattintható a helyére.

[+]

Máskülönben a Super Mario kiadás megismétli a TAG Heuer Connect paramétereit: 1,39"-es kerek OLED panelt visel 454 x 454 pixelen, 5 ATM vízállósági rátát kapott, GPS/GLONASS/BeiDou műholdakat használ a pozíciószerzéshez és WiFi, illetve Bluetooth 4.1 kapcsolatra is képes.


[+]

Arról sajnos nem esett szó, hogy frissíthető lesz-e a rajongók szívét biztosan megdobbantó kütyü az új Wear OS platformra, amit a Google és a Samsung közösen fejleszt, de talán mégsem ez fogja eldönteni a 2000 darabos készlet sorsát.

Azóta történt

Hirdetés