Új sportórákat mutatott be a Tag Heuer

A kisebb méretű Connected Calibre E4 mellett a golf verziót vagy a Sport Editiont is választhatjuk.

Három új modellt mutatott be a Tag Heuer a Connencted Calibre E4 szériában. A Connected Calibre E4 42mm értelemszerűen az alapmodell kisebb, 42 milliméteres tokozású verziója, amibe egy 1.28 hüvelykes, 416 x 416 pixel felbontású OLD panel került zafírüveg védelme alatt. Az óra nem csak kisebb, de a funkciógyűrű hiánya miatt visszafogottabb megjelenést is biztosít, mindamellett jelenleg ez a gyártó legkönnyebb okosórája a 2-es fokozatú titánháznak köszönhetően.

Tag Heuer Connected Calibre E4 42mm
Tag Heuer Connected Calibre E4 42mm [+]

A Golf Edition ugyanekkora méretű, de teljesen más összképet mutat a zöld tokozással és a fehér szilikon szíjjal. Az órához három Tag Heuer brandelt golflabda és egy egy fekete bőrszíj is jár, utóbbi szintén zöld díszvarrással idézi a golfpályák hangulatát. A Gold Edition szoftveresen 40 ezer golfpályát támogat világszerte, a tevékenységészlelés automatikusan történik, jegyzi az elért eredményeket és mutatja a pályán elfoglalt pontos helyünket.

Tag Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition
Tag Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition [+]

A Sport Edition (a borítóképen) 45 milliméteres kerámia tokozást kínáll 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású OLED panellel és speciális kialakítású "lélegző" szilikon szíjakkal. A hardveres felszereltség megegyezik az Calibre E4 45 mm-es alapverziójával, de a termékoldal több helyen is új funkciókat említ. Viszont véletlenül sem derül ki, melyek lennének ezek, pedig biztosan érdekelné azt, aki kifizet 2600 dollárt Connected Calibre E4 sportverziójáért. A Golf Editionért egyébként 2500 dollárt kell otthagyni, a 42 milliméteres kiadást pedig 2350 dollárért tehetjük magunkévá.

Előzmények

Hirdetés