Színesedik a Honor kínálata

A tavaly októberben bemutatott, középkategória felső harmadába pozicionált phablet, a Honor 6X alapvetően megbízható minőséggel, funkciógazdag felhasználói felülettel és korrekt dupla kamerás képességekkel nyerte el a tetszésünket, nem mintha a kiemelkedő üzemidő vagy a többfunkciós ujjlenyomat-olvasó mellékes lenne. A jobbára fém burkolat most új színvariációkat is kap.


[+]

Elvileg a Honor 6X pink és kék színben is piacra kerül, habár egyelőre csak Kínában érdemes számtani rá, a gyártó vélhetően később fogja kiterjeszteni a forgalmazást. A Honortól nem szokatlan, hogy új színekkel frissíti a kínálatot, a Honor 8 például cseresznyevirág színben jött ki karácsonyra, a tapasztalat pedig azt mutatja, hogy van igény a hagyományostól eltérő kivitelre.

Előzmények

  • A Honor V9 Európába Honor 8 Pro néven érkezhet

    Az MWC előtt befutó Honor V9 eddig kizárólag Kínába volt várható, azonban nemzetközi forgalomban is felbukkanhat.

  • Honor 6X - tripla dupla

    Három kamera, két SIM és egy roppant takarékos SoC biztosít a felső-középkategóriás phabletnek remek alapokat, amire a Honor 6X fémházzal, bőséges memóriával és tárhellyel, valamint méretes teleppel és barátságos kezelülfelettel építkezik.

  • Szupernőies Honor 8 prémium kiadás érkezik

    A Honor karácsonyi meglepetésnek szánja az egyedi színvilágú készüléket, amivel a hölgyek figyelmét igyekszik felkelteni.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés