Szupernőies Honor 8 prémium kiadás érkezik

A Honor 8 kétségtelenül kitűnő ajánlat lett. A kedvezőbb árfekvés mellett javarészt megtartva a Huawei P9 összes előnyét csak minimális negatív hardvereltéréssel (Kirin 950 vs. Kirin 955) kell együtt élnünk, ha a gyártó önálló brandjének csúcskészüléke mellett döntünk. Cserébe az ujjlenyomat-olvasó további kényelmi extrákkal bővült, így nem csak gesztusvezérlésre alkalmas, de nyomógombként is funkcionál.


[+]

A Honor 8 Prémium variánsa eddig csak arany színben volt megvásárolható, az ünnepekre azonban elérhetővé válik a cseresznyevirág színben pompázó kivitel is, nem titkoltan a hölgyek kegyeinek elnyerésére. A 15 rétegű üveg hátlap, kissé leegyszerűsítve, a 64 GB belső tárhellyel szerelt változat esetében ezúttal rózsaszínben is választható. A 32 GB-os Honor 8 továbbra is kék, fehér és fekete színben kínálkozik, míg a rózsaszín, vagy szofisztikáltabban (bár RGB kódot nem közöltek) cseresznyevirág színű csajos kivitel kizárólag a Media Marktban, ráadásul korlátozott darabszámban lesz fellelhető 149.990 forintért.

Azóta történt

Előzmények

  • Félidőben frissült a Huawei P9

    Modellfrissítés a telefonos iparágban? A Huawei a P9-nél pont ezt csinálta.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés