Teljesen új irányvonal a Nokiánál, N91 bemutató

A nemrég megjelent kalóz képeket erősítette meg a Nokia, azaz hivatalosan is megérkeztek az új generációs finn készülékek. Elsőként az N91 típusszámú eszközt mutatjuk be.

Ez az első új generációs Nokia zenekészülék (Az 5510 volt a cég első ilyen próbálkozása, ezt követte a 3300, de a mostani telefon mindezen túltesz.) . A beépített merevlemez a jelenlegi legnagyobb tárolókapacitással bír, tehát a 4 Gb méretű helyre több mint 3000 zeneszám fér. És ezt a kapacitás dinamikusan is használhatjuk különböző konvertálások segítségével, mivel az N91 nem válogat a formátumok között, így nem okoz gondot az MP3, M4A, AAC és WMA kiterjesztésű fájlok kezelése sem.


Forrás: www.slashphone.com

Az igazi zenei élményről a 3.5 milliméteres jack csatlakozó, és a billentyűzetet takaró lemezen elhelyezett kezelőgombok gondoskodnak. A csatlakozó nemcsak a headseteket kezeli, hanem kompatibilis szinte az összes fejhallgatóval is, így a minőségi megszólaltatás sem fog jelentős gondot okozni.
A multimédia területén azonban meg kell említeni a 2 megapixeles kamerát is, mellyel akár nagyobb videókat is készíthetünk. A fotókat közvetlen ki is nyomtathatjuk, vagy továbbküldhetjük őket emailban, vagy nagyobb mms-ben. A számítógéppel való szinkronizálást az USB 2.0 kapcsolat teszi lehetővé.
A mobiltelefon várhatólag karácsonyra már az egész világon elérhető lesz, így pont ideális karácsonyi ajándék lehet a zenemániásoknak.


  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés