Termékmustrával kezdi az augusztust a OnePlus

Telefon és fülhallgató is jön augusztus 1-től 3-ig.

Augusztus 3-án lesz egy bemutatója a OnePlusnak az Egyesült Államokban, amin a 10T okostelefon lesz a téma. A cég azonban bejelentette, a globális piacnak szóló amerikai esemény előtt 11 órával otthon, Kínában is tartanak egy premiert, amin a OnePlus Ace Pro lesz a főszereplő. Ha eddig kérdéses lett volna, így már szinte biztos, hogy a két mobil egy és ugyanaz, csak más néven. Névtől függetlenül a készüléket a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkája hajtja majd, a kijelző 120 Hz-es frissítésre lesz képes, a pletykák szerint a töltés pedig 150 wattal is mehet, kivéve az amerikai piacra készülő mobil esetében.

A OnePlus 10T - és az is lehet, hogy a OnePlus Ace Pro
A OnePlus 10T - és az is lehet, hogy a OnePlus Ace Pro (forrás: OnLeaks) [+]

Szoftveres oldalon lesz egy kis variálás, mert Android 12-re épülő ColorOS fut majd az Ace Pro nevű példányokon, de OxygenOS a nemzetközileg értékesített 10T-ken. Az új OxigenOS 13 egyébként a telefonnal együtt, magyar idő szerint augusztus 3-án délután négytől kerül bemutatásra.

Ilyen lesz a Nord Buds CE hangszórója.
Ilyen lesz a Nord Buds CE hangszórója. (forrás: OnePlus) [+]

De utazzunk még egy napot vissza az időben, augusztus 1-re. A csúcskategóriás telefonok mellé egy új, olcsó TWS fülhallgatóval is bővíti kínálatát a OnePlus, jön a Nord Buds CE. A kiegészítőt a gyártó az indiai piacra szánhatja, a fülhallgatók dizájnja hasonlíthat a Nord Budsra, viszont szilikonharangos in-ear kialakítás helyett az új fülhallgató a fülkagylóban ülő, félig nyitott dizájnt kaphat. A hardverről egyelőre annyit tudni, hogy 13,4 milliméteres dinamikus meghajtó adja majd a hangot, a hordozó tok pedig támogatni fogja a gyorstöltést. A fülhallgatót fehér és szürke színben lehet majd megvásárolni Ázsiában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés