Ezért nem lesz némítókapcsoló a OnePlus 10T-n

A gyártó vezető dizájnere elmagyarázta, milyen ok(ok)ból hagyták le a közkedvelt kezelőegységet.

A OnePlus 10T augusztus 3-án mutatkozik be Snapdragon 8+ Gen 1-es szettel és 150 wattos gyorstöltéssel, ez utóbbi pedig a formatervet is megborítja majd. A 4800 mAh-s összkapacitású telep elrendezése és belső kialakítása a ludas a háromállású némítókapcsoló lehagyásában. És az új, továbbfejlesztett, 15 elemből álló antennarendszer, úgyhogy helyhiányra hivatkozva a 3,5 milliméteres jack után a következő tétel a veszteséglistán a némítókapcsoló.


[+]

Hope Liu, a OnePlus vezető dizájnere kifejtette, hogy a kapcsoló ugyan picinek tűnik, de 30 négyzetmillimétert foglal el az alaplapon, amit csak úgy tudtak volna biztosítani, ha rétegzik a fődarabot, viszont ez a készülék vastagságát is megdobta volna. Úgyhogy, még, ha a szándék meg is lenne, a dizájnerek nyeltek egy nagyot és a keskenyebb kivitelt és a nagy teljesítményű gyorstöltést választották a némítókapcsoló helyett. A Hasselblad fémjele pedig egyszerű költséghatékonysági okokból marad le a készülék kedvezőbb árszintjének fenntartása érdekében.


[+]

És, ha már úgyis a The Verge-dzsel beszélgetett, Liu megerősítette az eddig pletyka szinten ismert specifikáció nagy részét is, így a készülék valóban 6,67 hüvelykes, AMOLED panellel (vélhetően 120 Hz képfrissítéssel és FHD+ felbontással) várható, a színválasztékot a matt fekete és a fényes zöld alkotja, a főkamera pedig egy 50 MP Sony IMX766-os szenzort használ majd továbbfejlesztett HDR-rel, támogatva a 10-bites képalkotást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés