Több újdonsággal bővülhet a Pixel Launcher és a Pixel 2 kameraszoftvere

Artem Russakovskii az AndroidPolice-tól közzétett néhány értesülést az október 4-én érkező két új Pixel okostelefon kapcsán. Az újságíró értesülései szerint a Pixel 2 ugyan nem kap dupla kamerarendszert a hátlapon, mégis bemutatkozik a Google-féle portrémód, csak egy kamera és digitális háttérelmosás bevetésével. A Pixel Launcher is frissülni fog, melynek a leglátványosabb eleme a főoldal aljára kerülő keresősáv lesz. A Google I/O-n a PhoneArena ezt már lencsevégre kapta.

Russakovskii úgy hallotta, hogy a Pixel 2 akkor is hallgatózni fog, hogy épp milyen zene szól, ha le van zárva a képernyő, ilyenkor kiírja az előadót és a számcímet. Azért remélhetőleg a felhasználó beszélgetéseit és egyéb hangeffektekkel kísért tevékenységeit nem figyeli majd állandó jelleggel. A kisebbik új Pixelt a HTC gyártja a Google számára, és az U11-hez hasonlóan ez is oldalsó nyomásfunkciókat kaphat, így előhívva például a hangsegédet. A Pixel 2 előlapjára sztereó hangszórópár kerül, a védőüveg pedig lapos lesz, azaz nem kap finom lekerekítést vagy képernyőíveket a széleken.

Azóta történt

  • Ezek az új Pixelek várható specifikációi

    A Snapdragon 835 szinte természetes választás, de nem csak ez garantálhatja a csúcskategóriához méltó csomagot, az ígéretes a kamera is.

  • Pixelt tokjáról

    Véglegesnek és hivatalosnak tűnő renderkép bukkant fel a Google Pixel XL 2-ről, tokban és mezítelenül.

Előzmények

Hirdetés