Új fitnesz funkciókat kap a Galaxy Watch4 széria

Az első, Wear OS 3.0-s rendszerű okosórák kibővített fitneszfunkciókat, egy rakás új óraszíjat és számlapot kapnak.

Egy nagyobb frissítést várhatunk a Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic készülékekre, amely nem csak új számlapokat, de kibővített fitneszfunkciókat is tartalmaznak. A testtömegösszetétel-mérés újdonság volt a készülékek képességei között, ezt bővíti a február 10-én induló frissítőcsomag. A Samsung Health alkalmazásban már nem csak az aktuális értékeket tekinthetjük majd meg, de célokat is kitűzhetünk az elérni kívánt tömeg, izomtömeg és tetszsírszázalék vonatkozásában és nyomon is követhetjük ezek teljesülését.


[+]

A frissített HIIT (intervallum) edzéseknél már egyéni intenzitást is beállíthatnak a futók és biciklizők, a rendszer pedig a VO2 Max értéket is hozzárendeli az összegzéshez, illetve tájékoztatást kapunk arról, nagyjából mennyi folyadékot kell pótolnunk az edzést követően. A folyadékveszteség mértéke is egy új paraméter a statisztikákban, ahogy az edzést követő extra pulzusmérés is, ami két percig monitorozza a pulzust a normál, nyugalmi értékek eléréséig.


[+]

Az alvásminőség javítását személyre szabott, a felhasználó szokásai alapján kialakított javaslatok segítik, az óra pedig képes lesz kikapcsolni a csatlakoztatott SmartThings eszközöket (TV-k, okoslámpák etc.), amikor úgy érzékeli, hogy elaludtunk.


[+]

A frissítés a Samsung Galaxy S22 széria bemutatóját követő napon indul, február 10-én, emellett pedig a tartozékok listája is bővül új óraszíjakkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés