Új különkiadást kapott a OnePlus 10T

A Genshin Impact verzió csak Kínában érhető el, a Marvel Edition viszont Indiában mutatkozott be a OnePlus 10T verzióval.

A OnePlus nyár végén mutatta be a OnePlus Ace Pro-t, ami a OnePlus 10T kínai belpiacos megnevezése, a két készülék igazából ugyanaz, csak míg a 10T nemzetközi forgalomban is kapható, az Ace széria maradt otthon. Különkiadás eddig a kínai modellhez érkezett a Genshin Impact Limited Edition formájában, most viszont a 10T is különleges körítést kap, igaz, egyelőre csak indiai elérhetőségről van szó.

A OnePlus 10T Marvel Edition egyedi díszdobozában egy 16/256 GB-os, fekete készülék található, amihez Iron Man tematikájú tokot, Amerika Kapitány pajzsát formázó ujjtámaszt (popsocket; fogáskönnyítő kiegészítő) és egy Fekete Párduc plasztikával díszített telefontartó állványt találunk. A Bosszú Angyalai szett a Red Cable Club (a OnePlus közösségi programja) tagjai számára elérhető, illetve a Shop Disney India oldalán rendelhető (A Fekete Párduc 2 premierje december 26 a Disney+-on) az alapverzióval megegyező áron.

Előzmények

Hirdetés