Okosóra is érkezhet a Samsung augusztus 13-ai eseményén

Váratlant húzott a Samsung, amikor bejelentette, hogy következő Galaxy Unpacked eseményét nem a szokásos módon, a berlini IFA előtti napokban, hanem augusztus közepén, az Egyesült Államokban tartja, persze ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Berlinre is tartogat a gyártó meglepetéseket. Több szakportál is arra számít, hogy augusztusban elstartol a Galaxy Note 5 és az S6 edge+, és a 13-ai dátum lehet az Egyesült Államokban a Samsung Pay fizetési rendszer hivatalos elindulása is.

A következő Gear is Tizennel érkezhet
A jövő Galaxy okosórák kezeléséről a friss Gear SDK árulkodott [+]

A Wall Street Journal most újabb érdekes adalékkal szolgált: a New York-i eseményen elstartolhat a következő Samsung okosóra is, és egy Orbis kódnevű, kerek kijelzős darabról már egy ideje sokat hallani, hiszen kiszivárgott pár állítólag specifikáció (360 x 360 pixeles AMOLED kijelző, GPS, WiFi, Bluetooth, Tizen OS), az esetleges készüléknév (Galaxy Gear A) és egy Samsung szabadalom alapján a különleges kezelési mód is (a kijelzőt körbevevő gyűrű tekergetésével). Ez egyébként a friss Gear SDK-ban is felbukkant.

Érintéssel is kezelni lehet majd a következő Geart
[+]

A Wall Street Journal ezekhez a pletykákat annyit tett hozzá, hogy információik szerint az eszköz rendelkezni fog bizonyos Samsung Pay funkciókkal, bár kevesebbel, mint az új Galaxy okostelefonok. Talán NFC is kerülhet az előlap alá. Nyilván ez is csak egy pletyka, mindenesetre a WSJ légből kapott kéminformációkat ritkát közöl. Az augusztusi eseményen indulhat útjára egyébként az Egyesült Államokban a Samsung Pay fizetési mód, amely az NFC-s terminálok mellett a mágneses kártyaolvasókkal (mag stripe) is kompatibilis lesz, már ha megfelelő Galaxy eszköze van a tulajdonosnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés