Új renderen a feltételezett OnePlus 6

Annyit már megtudtunk Pete Lautól, hogy a következő modell, feltehetően OnePlus 6 néven, bár erről nem volt szó, nyáron várható. Értelemszerűen - Lau szóhasználatával egyéb alternatíva híján Snapdragon 845-tel. A legutóbb kiszivárgott specifikáció alapján ehhez 6 GB operatív memóriára és 128 GB belső tárhelyre számítunk, esetleg egy 8/256 GB-os extra felszereltségű variáns mellett, megjelenítő tekintetében pedig erősen esélyes, hogy a most bemutatott Oppo R15 megoldása kerül a szerkezetbe.


[+]

A hátlap kialakítása viszont jelentősen eltérhet az Oppo hasonló modelljétől. A kép alapján akár szálcsiszolt fém sem kizárt, abban az esetben viszont biztosan nem lesz elérhető a vezetékmentes töltés. Nem mintha feltéteznénk, hogy a OnePlus ezért a funkcióért dobja saját, szupergyors vezetékes megoldását. Az antennacsík miatt viszont akár famintázatú skin is lehet monokróm felvételen, tehát még elég sok a kérdőjel. A kamera elrendezése is alterál, látszólag középen lesz a két szenzor, alatta pedig ujjlenyomat-olvasó. A Type-C USB port szinte evidens, a jack csatlakozó pedig, ismerve a OnePlus álláspontját a témában szintén reális. Mellesleg szerintünk, az Evan Blass által közzétett kép igen mutatós modellt sejtet.

Azóta történt

Előzmények

  • Előkerült a OnePlus 6 specifikációja

    A korábbi fotók és hírek után most egy vaskosabb specifikációs tábla is előkerült.

  • Oppo R15: visszafogott notch, erős hardver

    A gyártó igyekezett az előlapi kávákat minimalizálni, a 6,28"-es óriásképernyő mögött a specifikációkat pedig a felső-középkategória szintjéhez viszonyítva maximalizálni. Elég jól sikerült.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés