OnePlus 6 tesztképek Pete Lautól

Nem az első eset, hogy a OnePlus vezérigazgatója az új modell bemutatása előtt megoszt néhány, a soron következő eszközzel készült fotót. Ezúttal a OnePlus 6 dupla kamerarendszere bizonyít, alapvetően egyébként ideálisnak mondható fényviszonyok között. Az exif információkat értelemszerűen törölték, így pontos specifikáció továbbra sem áll rendelkezésre a várhatóan a OnePlus 5T-vel megegyező 16 + 20 megapixeles szenzorokról, azt leszámítva, hogy a nagyfelbontású képeket elnézve nem teljesítenek rosszul.

További, a OnePlus 6-tal készült képek a galériában!
További, a OnePlus 6-tal készült képek a galériában! [+]

A Stanford környékén készült képek között egy portré módú felvétel is látható, egyébként gazdag textúrájú, részletorientált témákat örökített meg Pete Lau. A Phonearena szerint május elején megjelenő eszközről már elég sokat tudunk, a Snapdragon 845 kvázi borítékolható, a rendszermemória 6 vagy 8 GB lehet, vagy mindkettő, kiszereléstől függően, belső tárhelyből viszont esélyes egy 256 GB-os prémium verzió is. Ahogy notch is.

Újabb információmorzsa a gyártótól: De, mi is utáljuk. Nyilvánvalóan mindenkit bosszant, ha egy jól fejlett zivatarban egy telefonhívást sem tud befejezni. A legfrissebb Twitter bejegyzés tehát a vízállóságra célozgat, ami minimum IP67-es védelemben nyilvánulhat meg a gyártó által meghatározott garanciális feltételek mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés