Pulzusmérő is lehet a OnePlus 6-ban

Május 16-án, azaz jövő hét szerdán hull le a lepel a OnePlus 6-ról, amiről egyébként már sok információt elárult a gyártó, a szenzorszigettől kezdve a vízálló tulajdonságon és a Snapdragon 845 mobilplatformon át a szuperlassításig. A legújabb előzetes úgy is beszédes, hogy a poszteren látható feliratot nem tudjuk elolvasni, a GizmoChina pedig egyértelműnek veszi, hogy pulzusszám mérő is kerül a OnePlus 6-ra.


(forrás: GizmoChina / Weibo)

Az ilyesmi persze nem újdonság a mobilpiacon, az elmúlt években ugyanakkor számos gyártói felület kezdett komolyabb egészségkövető alkalmazást kínálni, és a vegytiszta Androidra építkező OxygenOS felület is folyamatosan bővül, úgyhogy nem zárható ki valamiféle fejlettebb aktivitásnaplózás. Persze az is lehet, hogy a poszter csak a rajongók felgyorsult szívverését demonstrálja napokkal a bemutató előtt.

Előzmények

  • Bosszúállók témájú OnePlus 6 érkezhet

    Egyébként meg hivatalos, hogy üvegből lesz a hátlap. Az indiai megjelenésre és az Avengers: Infinity War témájú OnePlus 6 árára is érkezett tipp.

  • Frissítve! OnePlus 6 tesztképek Pete Lautól

    Egyre több információ kerül elő a OnePlus következő modelljével kapcsolatban, ezúttal Pete Lau fotózott a OnePlus 6 dupla kamerájával.

  • Az ott a OnePlus 6, csak az 5T eltakarja

    Újabb részleteit mutatja meg közelgő csúcskészülékének a OnePlus, egészében azonban még nem lehet a Snapdragon 845-tel érkező masinát megpillantani.

  • Ennyibe kerülhet a OnePlus 6

    Az új előzetes mellett feltételezett árak, renderek és egy valódi fotó is kiszivárgott a OnePlus új csúcsmodelljéről.

Hirdetés