Új szériával készül a Realme

Fokozódik a Note helyzet; nem elég, hogy a Redmi számolatlanul tolja ki a készülékeket a szériában, a Realme is beszáll.

Új szériával készül a Realme, méghozzá Note néven, hogy ne legyen egyszerű az életünk. A gyártó által felsorolt konkurensekből ítélve ráadásul pontosan ugyanoda szánják a készülékeket, ahová például a Redmi és az Infinix a megegyező szériát, az első modell pedig a Realme Note 1 lesz, a hivatalos előzetes szerint hamarosan. A specifikáció egyes részleteit pedig egy nem hivatalos anyagból tudjuk.


[+]

A Realme Note 1 6,67 hüvelykes, FHD+ OLED panellel várható, ami maximum 120 Hz-es képfrissítésre képes, az ujjlenyomat-olvasó is a panelbe kerül, a kameralyukba pedig 16 megapixeles szenzor. A hátlapon egy 108 megapixeles egység tölti majd be a főkamera szerepét, ami mellett egy 8 és egy 2 megapixeles szenzor dolgozik, vélhetően ultraszéles és makró szerepkörben.


(forrás: ThisGood15 X) [+]

A készüléket a Dimensity 7050 fogja működtetni, nyilvánvalóan többféle memóriakonfigurációval, az 5000 mAh-s telephet pedig 67 wattos gyorstöltést kínál majd az eszköz. Nagyon úgy tűnik, hogy a Note 1 valahol a Realme 11 Pro alatt fog elhelyezkedni a táplálékláncban, viszonylag sok ponton osztoznak az előzetes specifikáció alapján (megjelenítő, akku, töltés, hadrver).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés