Jövő héten debütál a Realme Note szériája

Két készülékre számítunk a gyártó új szériájában, a Note 50 nevű már most rendkívül ismerősnek tűnik.

Új szériát indít a Realme, méghozzá Note címszó alatt, ami első körben két készüléket fog jelenteni. A korábban kiszivárgott Realme Note 1-nek még nincs hivatalos dátuma, de a Realme Note 50 jövő kedden mutatkozik be a Fülöp-szigeteken. Csak hogy már az indulásnál se legyen olyan egyszerű, úgy tűnik, hogy a Note 1 lesz a széria csúcsa, a most beharangozott Note 50 pedig gyanúsan egy átcímkézett korábbi modell. A dizájn alapján legalábbis nagyon valószínű, hogy az IP54-es Realme C51 kap új identitást.

Így tehát 6,74 hüvelykes, HD+ felbontású IPS panelre számítunk 90 Hz-es képfrissítéssel, a lapkakészletet pedig a Unisoc szolgáltathatja a 12 nanométeres, 2022-es T612-es fajából 4 GB rendszermemóriával és 64 vagy 128 GB-os bővíthető belső tárhellyel. A Realme C51-gyel megegyező hátlapon valószínűleg egy 50 megapixeles főkamera dolgozik majd egy QVGA segédszenzor társaságában, az 5000 mAh-s telepet pedig akár 33 wattos teljesítménnyel is tölthetjük, amennyiben szerzünk egy alkalmas adaptert a gyári 10 wattos helyett.

Realme C51
Realme C51

Ha valóban a C51-ről van szó, lesz 3,5 milliméteres jack és régiótól függően NFC is, mindössze a készülék színe árulja majd el, melyik szériába tartozik, a Note 50 ugyanis zöld helyett kékben érkezik a fekete variáns mellett. Ezzel szemben a Realme Note 1 egy sokkal potensebb készülék képét mutatja a nem hivatalos értesülések alapján, ami 120 Hz-es, FHD+ OLED panelt jelent, Dimensity 7050-es szettet, 108 megapixeles főkamerát és 67 wattos gyorstöltést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés