Versenyképes GT-vel készül a Realme

Csak arra nem vennénk mérget, hogy itthon is feláll a rajtrácsra.

Volt egy időszak, amikor a Realme nyerte itthon az ár/érték versenyt, gondoljunk csak a GT Masterre, de a GT Neo3T sem volt rossz. Ám amilyen gyorsan berobbant a márka, olyan heves lépésekkel távozott: mostanában alig hallani hazai megjelenésről.


(forrás: Playful Droid) [+]

Kár érte, mert a GT sorozat igazán ügyesen válogatta össze az alkatrészeket, és úgy tűnik: a GT Neo6 SE sem lesz rossz ebben, amikor várhatóan áprilisban megjelenik. A készülék hatalmas, 6,78"-es LTPO OLED panelt kínálhat 1264 x 2780 pixel felbontáson, 120 Hz-en, 6000 nites marketing fénysűrűséggel, és ehhez passzolhat az 5500 mAh-s, 100 watton tölthető telep.

(forrás: Playful Droid) [+]

Várhatóan ez lesz az egyik első mobil a friss Snapdragon 7+ Gen 3 chippel, amihez AI képességek is tartozhatnak, a hátlapi főkamera pedig az 50 megapixeles felbontás mellé optikai képstabilizálást, illetve jó eséllyel ultraszéles segédet társíthat. A renderek mellett felbukkant fényképek is bizonyítják: a kínai megjelenés közel van, ám elég kicsi az esély a fogadóirodáknál a hazai startra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés