Újabb Pixel 8 Pro fotó, most egyenesen a Google-től

Idő előtt élesített termékoldalon nézhetjük meg a világos színű Pixel 8 Pro hátlapját.

Elhiszi még valaki, hogy a Google nem direkt csinálja? Az első Pixel megjelenése óta nem volt olyan év, amikor a bemutató előtt akár már hónapokkal ne látta volna az internet érdeklődő közönsége az új Pixel modelleket. Akadt aukciós oldalra felkerült termékmintától kezdve elhagyott tesztmodellen át minden, aztán a Google úgy döntött, elébe megy ezeknek a bakiknak és hónapokra előre megmutatja, hogy néz ki majd új telefonjuk. Idén egyelőre ilyen nem volt, vagyis nem hivatalosan, mert már láttuk a Pixel 8-akat renderképeken, kiszivárgott fotókon, most pedig egy, a Google Store-ban rövid időre élesített weboldalon jelent meg a még be nem mutatott Pixel 8 Pro.

Rossz fotó kerülhetett a termékoldalra
Rossz fotó kerülhetett a termékoldalra (forrás: GSMArena) [+]

A Google Fi Wireless szolgáltatást reklámozó oldalon a porcelán fantázianévre hallgató, világosabb színű Pixel 8 Pro látható, a kép pedig megerősíti a hátlapi kameratrió egy hosszúkás üveglap alá költözését. Az eddigi információk alapján a Google 50 megapixeles felbontású szenzort használ majd a széles, 64 megapixelest az ultraszéles kamerákban és 48 MP-est a teleobjektívben. A kép megerősíti a LED villanó alatti új szenzort is, erről úgy hírlik, bőrhőmérséklet mérésére lesz alkalmas.

A LED-ek alatti fekete kör hőmérőnek lehet otthona
A LED-ek alatti fekete kör hőmérőnek lehet otthona [+]

Várhatóan októberben mutatja be és dobja piacra a Google az új telefonokat, a Pixel 8 Pro lehet a csúcsváltozat. Kijelzője a pletykák szerint 6,7 hüvelykes LTPO OLED QHD+ felbontással és 120 Hz-es frissítéssel, a hátlap alatt a Google Tensor G3-as SoC 12 GB memóriával és 128 vagy 256 GB tárhellyel. Az akku 4950 mAh-s a hírek szerint és 27 wattos töltést vesz majd fel vezetéken. A telefon természetesen Android 14-gyel érkezik, az egyedi szoftveres funkcióiról egyelőre nem sokat tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés