Újabb Ulefone hangoskodik

A Power Armor 16S 50 megapixelen fényképez és 122 decibellel riaszt.

A közeljövőt az MWC-n már szemügyre vettük, ám a kétárnyú műholdas, rádió, valamint 5G kapcsolattal rendelkező Armor 26 Ultra megjelenése még odébb van, és addig remélhetőleg a 200 megapixeles kamera szoftverét is összerakják. Ami a napokon belül elérhető kínálatot jelenti, az most a Power Armor 16S képviseli, igaz, a március 17-ei startig a nyilván jóval alacsonyabb árat az Ulefone nem kommunikálja.


[+]

Ez a strapatelefon 5,93"-es HD kijelzővel kell beérje elöl és 50 megapixeles Samsung ISOCELL S5KJN1 főkamerával hátul, ezúttal viszont nem ez, és nem is a mélységérzékelő segéd vagy a LED villanó az érdekes, hanem az ezek által közrefogott, 3,5 wattos és 122 decibeles hangszóró, amely a zenelejátszás mellett például vészjelzésre is fogható, és valószínűleg elég messziről meghallják.

Ez nyilván kapóra jöhet a természetben és ipari környezetben, ahol az IP68/69K por- és víz elleni védelem (30 perc, 1,5 méteres mélység), valamint az MIL-STD-810H védelem is praktikus (ütésállóság 1,5 méter magasból kemény talajra ejtve), akárcsak a 126 lumenes zseblámpa a felső élen, illetve az uSmart port hosszú oldalon mindenféle hasznos kiegészítőnek (pl. endoszkóp, mikroszkóp). POGO portos dokkoló és karabineres hátlap védőtok is beszerezhető a telefon biztos rögzítésére. Arról pedig, hogy az akkumulátor ne merüljön le a második hosszú nap végére sem, 9600 mAh-s telep gondoskodik 18 wattos töltővel a dobozban.


[+]

Azt, hogy a Power Armor 16S szűkösebb keretből gazdálkodik, a 4G-s, nyolcmagos Unisoc T616 chip bizonyítja a Mali-G57MC2 GPU-val, de azért a microSD kártyával bővíthető, 8/128 GB-os konfiguráció nem szerénykedik. Az Android 13-as indításért kár, a teljes Google keretrendszer NFC-s mobilfizetéssel viszont megvan. Ugyanígy a Type-C port és a jack kimenet, valamint a dupla nanoSIM foglalat, a dobozban az adapter és a kábel mellett továbbá a csuklórögzítő, a SIM tű, egy védőüveg (a fólia már a mobilon), valamint némi olvasnivaló.

Előzmények

Hirdetés