Új kiegészítők is jönnek az Ulefone Armor 23 Ultra mellett

A strapamobil mellé opcionálisan elérhető vezeték nélküli gyorstöltő és sportos karpánt is bekerül a cég kínálatába.

A legtöbb Ulefone strapatelefon mellé már egy ideje készül egy Armor Case tok is, mely multifunkcionális: segítségével kitámasztható, felcsíptethető vagy akár fel is akasztható a telefon helyzettől és helytől függően. A karabineres megoldás például túrahátizsákokhoz jól jöhet, de akár motorra vagy biciklire is rögzíthető a telefon az Armor Mount és Mount Pro megoldásokkal. Ezek és a speciális eszközök (például endoszkóp) mellé kerül be most az Armor 23 Ultra piacra kerülésével egy univerzális sport karpánt és egy 50 wattos vezeték nélküli töltőállvány.

Az Armor 23-as nem csak felvenni képes vezeték nélkül energiát, leadni is
Az Armor 23-as nem csak felvenni képes vezeték nélkül energiát, leadni is (forrás: Ulefone) [+]

Az 50W Wireless Charging Stand nevű töltő álló kialakítású, hátlapja alatt pedig ventilátor található, mely folyamatosan hűti a két Qi tekercset, az Ulefone szerint csendesen. Mivel a töltőben két tekercs található, így fektetve vagy állítva is rákerülhet a telefon, és bár minden Qi töltésre képes telefonnal működik, az 50 wattos maximumot viszont csak az Armor 23 Ultra modellel éri el. Egy teljes töltés vezeték nélkül így 53 percet vehet igénybe, de 5 perc alatt több mint 10%-ot tesz a telefonba a vezeték nélküli egység. Azért a 120 wattos vezetékes PD gyorstöltéssel 23 perc alatt elérhető 100%-os töltés hatékonyabb az Armor 23 Ultrában, de pozitívum, hogy megvan egyáltalán a strapabíró telefonoknál ritkaságnak számító vezeték nélküli töltés a készülékben. A töltő mellé fali adaptert nem, de USB-C kábelt kap a dobozban a vásárló.

Így néz ki a sportpánt
Így néz ki a sportpánt (forrás: Ulefone) [+]

Másik újdonság a cég kínálatában a Sports Armband, ami ahogy a neve is mutatja, egy sportokhoz szánt telefontartó karpánt. Ez a kiegészítő is univerzális, bármilyen 4 és 6,8 hüvelykes kijelzőméret közötti készülék belepattintható az Ulefone szerint. A pánt mérete egyszerűen tépőzárral állítható, jár mellé egy kiegészítő pánt is a megfelelő méret beállításához. A berögzített telefon 360 fokban mozgatható, és adott még két zseb is a pánton, az egyikbe mehet kulcs, a másikba pedig fülhallgató.

Az Ulefone azt ígéri, egyre szélesedő kiegészítőkínálatukkal még teljesebb és jobb felhasználói élményt tudnak nyújtani azoknak, akik strapabíró készülékeik közül választanak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés