Műholdakkal beszélget az Armor 23 Ultra

Ha a kétirányú üzenetcsere nem lenne elég a semmi közepén, ott az éjjellátó kamera.

Az IFA-n még prototípus fázisban tudtuk megnézni, most pedig hivatalosan is elstartolt az Ulefone eddigi legfejlettebb mobilja: az Armor 23 Ultra igyekszik minden igényt kipipálni strapavonalon. Megvan az IP68-as por és víz elleni védelem 2 méter mélységig, valamint a MIL-STD-810H tesztek közül többek között az ütésálló megmérettetés átvészelése 1,8 méteres magasságból.


[+]

Az 6,78"-es és 120 Hz-es FHD panelt ráadásul Gorilla Glass Victus és némi keret védi, szóval az óriáskészülékkel nyugodtan kimehetünk a terepre vagy akár a világ legelszigeteltebb részére, ahol kétirányú műholdas kapcsolattal folytathatunk fizetős üzenetváltást vagy kérhetünk SOS segítséget. Erre a telefon a Bullitt Satellite Messenger szolgáltatást használja.


[+]

A strapabíró kivitel ellenére ezúttal tiszta és brutalista stílusjegyeket kerülő a dizájn, remélhetőleg jól tapadó hátlappal. A jókora kameratárcsa komoly fotós-videós szettet vetít előre, az 50 megapixeles, 1/1,31"-es Samsung S5KGN1 főszenzor igencsak sok fényt képes befogni.


[+]

A műfajban szokatlan módon nem csak az 50 megapixeles ultraszéles (Hi5022Q szenzor, 117,3 fokos látószög), hanem a 3,2x-es optikai nagyításra alkalmas zoomkamera is megvan, illetve egy 64 megapixeles éjjellátó egység (OV64B1B), amely az infravörös fény szűk tartományában is lát, IR-fényekkel megsegítve. Az előlapi 50 megapixeles szenzor sem semmi.

Az Armor 23 Ultra lelke a MediaTek Dimensity 8020 chip, amellyel nem csak a kellemesen gyors teljesítmény van meg 12/512 GB-on döbbenetes bőséggel, a WiFi 6 és az 5G modemet is kipipálja. Megvan a kétcsatornás műholdvevő, az infra, az NFC és az Android 13 Google szolgáltatásokkal, valamint a 5280 mAh-s telep, amit 120 watton lehet vezetékesen és 50 watton vezetékmentesen tölteni. Az Armor 23 Ultrát itt lehet megvásárolni és itt akciózik az Ulefone.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés