Újabb Wear OS 3-as okosóra érkezett

A Fossil csoport brandjei közül most a Diesel prezentált egy új okosórát.

A Fossil csoport márkái jellemzően ugyanazt a hadrveres felszereltséget és szoftveres tudást kínálják, csak az egyes brandekre jellemző egyedi dizájnnal és stílussal. A Wear OS 3-at a Galaxy Watch4-et követően elsőként a Montblanc implementálta, azóta viszont folyamatosan érkeznek és fognak is érkezni az új platformra épülő ajánlatok. A Fossil Gen 6 Wellness már az új rendszerrel mutatkozott be, a korábbi modellek közül felkészülnek a Michael Kors és a Skagen órák, a Diesel pedig új eszközzel csatlakozik a klubhoz.

[+]

A Diesel Griffed Gen 6 karakteres, maszkulin formatervvel dolgozik 45,5 milliméteres, rozsdamentes acél tokozással, hangsúlyos vezérlőgombokkal és koronával. Szíjakból választható rozsdamentes acél, bőr vagy szövött neylon. A készülék a megszokott egészségfunkciókat kínálja, mint a pulzusfigyelés, véroxigénszint mérés, alváskövetés és stressz-szint monitorozás, számos sporttevékenységet támogat, a vízállóság viszont csak 3ATM szintig terjed.

[+]

Adatkapcsolat terén opció a WiFi és az LTE kapcsolat is, van NFC Google Pay támogatással, ddikált GPS modul, Bluetoothon pedig 5.0-s szabványon kötődik energiahatékony protokoll mellett. Mindezt a Snapdragon Wear 4100+ teszi lehetővé 1 GB rendszermemória és 8 GB belső tárhely mellett. A termékoldal meglehetősen szűkszavú, okoseszközökhöz képest akár amatőrnek is nevezhetnénk, de ezek az órák inkább divatcikkek, a megjelenés a lényeg, viszont a telep méretét, vagy legalább a várható üzemidőt azért feltüntethetnék, esetleg a kijelzőtechnológiát és a felbontást, vagy bármit egyebet, ami kicsit közelebb vinne minket a 350 dolláros (közel 140 ezer forintos) terméhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés