Valóban két Motorola Razr érkezik idén

Tavaly ősszel már volt róla szó, azóta csak a hatalmas külső kijelzőről ment a spekulálás, de a legfrissebb információk szerint lesz egy szerényebb verzió is.

Tavaly ősszel merült fel először, hogy a Motorola idén nem egy, hanem két kagylótelefonnal is készül, de eddig jobbára csak Juno-ról volt szó. Vagy Venusról, mert ugye nem tudjuk, melyik melyik, de az most már egészen biztosnak tűnik, hogy lesz egy prémium és egy szerényebb verzió is az idei Razr-ből, ami nem csak hardveres teljesítményben tér majd el a Razr 2023-tól, hanem megjelenésben is.

[+]

Míg a Razr 2023-at (vagy Razr 2023 Plust) az eddigi 2,7 hüvelykesnél jóval nagyobb külső megjelenítővel várjuk, addig a Razr 2023 Lite (vagy nevezzék majd akárhogyan) viszont az OnLeaks legfrissebb renderei alapján sokkal inkább a Samsung Galaxy Z Flip újabb modelljeire fog hasonlítani a visszafogott méretű, ezáltal vélhetően korlátozottabb funkcionalitású másodlagos panellel. A képek alapján a külső kijelző még a Z Flip4 paneljénél is kisebb lesz a, a kamerák pedig mellette helyezkednek majd el horizontálisan rendezve.

[+]

A specifikációról egyelőre egy szó sem esett, a tavaly októberi hírt leszámítva eddig nem hallottunk a kisebb kijelzős verzióról, a termék megnevezésére sem utal semmiféle hivatalos(nak látszó) információ, a renderek viszont állítólag rossz minőségű, de a tesztfázisban lévő prototípusról lőtt valódi fényképek alapján készültek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés